2019年 京都櫻花婚紗拍攝開始接受報名
布拉格婚紗拍攝 出發日期:2018年 8月 / 9月 最後召集
巴黎婚紗拍攝 出發日期:2018年 8月 / 9月 最後召集
2019年 輕井澤 (櫻花)婚紗拍攝之旅,現正接受報名
無線新聞主播 張文采 選擇輕井澤作為拍攝結婚照片的場地
日本紅葉 京都 奈良
奧地利-哈爾施塔特 婚紗攝影 Hallstatt pre-wedding

最新消息


香港街景婚紗攝影作品

香港街景婚紗攝影作品分享〜〜香港其實真係有好多靚景嫁,大街小巷都可以用嚟做婚紗相嘅場景,影足全日11個鐘都係$10880咋!!(仲已經包咗兩本靚靚相簿!!)你地有無好有紀念價值嘅地方想影呢?如果有就上嚟我地門市分享下啦, 我地會有攝影師係門市可以同大家一齊分享拍攝嘅最佳元素,可以再俾多啲idea你地嫁香港影婚紗相係冇地點限制,而全日拍攝11小時,所有照片檔案係全部送回, 更奉送相簿,油畫,外影車接送,租借婚紗/晚裝/男士禮服詳情請上我地門市詳細了解下 (中區特色街道) (中區特色街道-) (佐敦舊樓)  

收集個人資料聲明

閣下的私隱 Picasso wedding workshop(「Picasso wedding workshop」,「我們」或「我們的」)在收集、儲存、使用及傳送個人資料時尊重閣下的私隱法律權利,而此收集個人資料聲明會說明我們的私隱實務。我們的政策是遵守香港特別行政區法例(第486章)《個人資料(私隱)條例》及私隱專員發出的所有有關實務守則及指引的規定。為執行此政策,我們將確保我們的職員依循在保安及保密方面的最嚴格標準。請細閱下文,以了解我們關于將如何處理閣下的個人資料之政策及實務。若我們認為有必要時,此政策可不時予以修訂或以其他方式予以更改,但我們會向閣下發出有關任何該等修訂或更改的事先通知。「個人資料」指任何個人識別資料或敏感性資料(例如:姓名、職業、地址、聯絡詳情、身份證或護照號碼、閣下的年齡、閣下的婚姻狀況、閣下的收入),從該等資料確定有關的個人身份是切實可行的。 我們會將閣下的個人資料用於的目的 當閣下申請由本公司所提供的服務時,我們會收集閣下的個人資料。有關個人資料將會被Picasso wedding workshop用於以下目的:使用資料作直接促銷,我們擬使用你的個人資料作直接促銷;披露在我們確實向閣下收集個人資料的情況下,我們將會:(a) 以此收集個人資料聲明或以另行通知的方式告知閣下我們正在收集閣下的資料,及我們將會對我們收集的該等個人資料作出的使用;(b) 在相關情況下,給予閣下選擇反對使用個人資料作直接促銷的機會;及 (c) 告知閣下我們將如何儲存閣下的個人資料,以及閣下可如何查閱、更改及刪除我們已儲存的個人資料。 我們將採取一切可行步驟,以保密閣下的個人資料, 在法律程序中使用個人資料若基於任何理由(包括向閣下追討閣下欠我們的任何款項),我們有必要對閣下採取行動時,閣下明示同意,在識別閣下的身份及對閣下採取法律行動時,可以閣下所提供的個人資料作為依據。 個人資料私隱主任閣下(1)如要求(i)查閱或改正資料,(ii)提供關於我們對個人資料的政策及實務的一般資訊及(iii)提供我們所持個人資料的種類,以及(2)如有一般疑問及投訴,請向下列人士提出:個人資料私隱主任 秘書及法律部(註明「保密」字樣)電郵:Email住址會使用灌水程式保護機制。你需要啟動Javascript才能觀看它 // 資料的保留我們會在為貫徹閣下的個人資料被收集的目的所需的時間內保存該等資料。我們亦可為統計目的而保留個人資料檔案。我們將銷毀不再需要的個人資料。 此收集個人資料聲明可作修訂。任何修改將於本頁公布。

2017年京都婚紗拍攝最後召集la!!!

2017年京都婚紗拍攝最後召集la!!!我哋Picasso Wedding 憑住多年係日本拍攝嘅經驗,發掘咗好多好靚嘅秘景(重點係冇乜遊客又唔塞車!!), 如果大家想瞭解多啲秘境嘅資料,快啲上黎搵我地了解一下la~- 婚禮拍攝專門店 : 九龍太子金都商場102, 314, 316 號店 預約查詢 - ☎: 2390-2300 / 3188-5885- 海外婚紗拍攝專門店 : 九龍尖沙咀漆咸道南百利商場 B-zone Shop10,11,40預約查詢 - ☎: 3956-2086- 影樓: 太子道西141號長榮大廈14/F K室        

Picasso wedding 全新服務

Picasso wedding 全新服務<<韓國影樓婚紗攝影>>     韓風持續不斷,有見及此我哋Picasso Wedding已經為大家搜羅咗全韓國人氣十大影樓,讓你地嘅婚紗相人氣更Korean style,價錢只係$13888起*價錢已經已包括所有檔案,婚紗,禮服,以及大相簿*優惠只係到5月10號咋*服務絕無隱性收費- 婚禮拍攝專門店 : 九龍太子金都商場102, 314, 316 號店 預約查詢 ☎: 2390-2300 / 3188-5885- 海外婚紗拍攝專門店 : 九龍尖沙咀漆咸道南百利商場 B-zone Shop10,11,40預約查詢 ☎: 3956-2086- 影樓: 太子道西141號長榮大廈14/F K室

荷蘭婚紗拍攝之旅(2017年8月份) (2)

荷蘭婚紗拍攝之旅(2017年8月份)只尚餘少量拍攝日期,有興趣去荷蘭影婚紗相嘅朋友仔,快啲打嚟查詢吓啦     荷蘭係一個好值得影婚紗相嘅景點,景點好有特色,例如有荷蘭風車,中世紀古堡,博物館,農場,阿姆斯特丹運河,阿姆斯特丹建築群等... 而荷蘭好多建築物更被聯合國教科文組織歸類為世界文化遺產,阿姆斯特丹絕對係一座令人陶醉城市。荷蘭阿姆斯特丹,八月份嘅天氣一般都比較清爽,天黑嘅時間都比較遲,所以拍攝日景元素嘅比例都比較多, 一般大概一日可以拍攝四至五個景點,因為拍攝嘅景點都比較集中拍攝元素好豐富 一天就已經可以拍到農場,風車,博物館,各種唔同嘅景點Picasso Wedding門市:- 海外婚紗拍攝專門店 九龍 尖沙咀 漆咸道南87號 百利商場 B-zone B10-11- 海外婚紗拍攝專門店 / 婚禮攝影專門店九龍彌敦道745-747號金都商場 102,314,316號舖電話:3188 5885 / 2390 2300 / 3956 2086

日本婚紗拍攝紅葉情報

日本婚紗拍攝紅葉情報 3月10至12號,我哋Picasso Wedding會喺灣仔會議展覽中心裏面嘅"香港婚紗暨海外婚禮博覽"做推廣. 到時我哋會有好多海外婚紗拍攝嘅資訊,婚紗展更會有特別嘅優惠,如果大家想秋天去日本影婚紗相可以搵我地拎多啲資料, 了解一下日本嘅秋天婚紗拍攝資訊,免費入場!!免費入場専缐: 9216-4958 Booth no. N53-54我哋多年喺日本影婚紗相嘅經驗,如果大家10月份會去日本欣賞楓葉,大家可以選擇東京近郊輕井澤或者富士山, 而京都欣賞楓葉就大約係11月下旬嘅時間!京都欣賞紅葉嘅地方有好多,例如清水寺,天龍寺,東福寺, 如果對以上嘅景點有興趣,不妨提一提大家要早一點出門和選用公共交通工具, 京都欣賞楓葉嘅時間路面都會比較擠塞和遊客都比較多,所以早出門是必須的啊

香港婚紗相+寵物拍攝

香港婚紗相+寵物拍攝有養寵物嘅朋友仔,有冇諗過帶埋隻寵物去影婚紗相呢?我哋喺香港影婚紗相係冇地點限制,而全日拍攝11小時,所有照片檔案係全部送回, 更奉送相簿,油畫,外影車接送,租借婚紗/晚裝/男士禮服等...攝影師係專門拍攝海外婚紗相嘅攝影師操刀拍攝,化妝師為你設計造型快啲搵我地了解下啦!^_^ #所有照片檔案真係全部送回(每張照片檔案以最大像素奉回)#冇隱藏式收費門市:- 海外婚紗拍攝專門店 九龍 尖沙咀 漆咸道南87號 百利商場 B10-11,B40- 海外婚紗拍攝專門店 / 婚禮攝影專門店九龍彌敦道745-747號金都商場 102,314,316號舖電話:3188 5885 / 2390 2300 / 3956 2086

價格調整

價格調整!!我地將於3月6日起; 使用新價單啦!各項收費會稍微調升!!!有興趣嘅新人, 呢幾日快D決定啦!感謝大家嘅支持!    門市:- 海外婚紗拍攝專門店 九龍 尖沙咀 漆咸道南87號 百利商場 B-zone B10-11- 海外婚紗拍攝專門店 / 婚禮攝影專門店九龍彌敦道745-747號金都商場 102,314,316號舖電話:3188 5885 / 2390 2300 / 3956 2086                      

CECELIA 到我地嘅FACEBOOK 留言分享

感謝客人 CECELIA 到我地嘅FACEBOOK 留言分享CECELIA :  終於收到big day照片, 真是好開心, 多謝Leo, 把我最喜歡的拖尾婚紗, 影到一位公主咁。  

澳門影婚紗相

唔想搭飛機都可以影到歐陸特色嘅婚紗相,最佳選擇一定係去澳門影!! 澳門保留咗好多幾百年嘅歷史性建築東西文化在澳門融合,和諧共存。無論係 媽閣廟, 亞婆井前地,  崗頂劇院, 東望洋炮台, 大三巴牌坊等都各具特色,澳門同香港只有一小時船程,交通便利十分方便,絕對係影婚紗相最佳地點之一!!      

Promotion

 

京都/輕井澤/富士山 海外婚紗拍攝之旅 - 回贈全份數碼檔案

全新服務 Photobooth 

Picasso Wedding 務求各位粉絲可以得到更難忘的婚禮 現新推 Photo booth 服務,價錢都只係 $2980咋(優惠期至17年10月30號)~~

4小時無限任影

無限量任Print相

  攝影助理到場協助 

 免費提供拍照道具

快啲聯絡我地詳細了解一下啦!! 

 

海外婚紗拍攝專門店 : 尖沙咀 百利商場 B-zone B10-11 -

TEL : 3956-2086

 

#Photobooth #picassowedding

 

 

 

Prague
Contact Us
你的名字 *
公司名稱
聯絡電話
電郵地址 *
標題 *
信息
驗證碼 *

電話: 3188 5885
傳真: 3188 5886
地址:

門市:
- 海外婚紗拍攝專門店 
尖沙咀百利商場地庫 B10, B11


- 海外婚紗拍攝 / 婚禮攝影專門店
太子金都商場 129 號舖 及 236 號舖


-婚紗部
太子金都商場 340號舖

工作室:

香港子道西141號長榮大廈14/F K室

 

TVB新聞小花張文采婚紗相,張文采

選擇石澳夜景星空影結婚相